Hateful


This year Ive lost some friends
Some friends? what friends?
I dunno, I aint even noticed


åh jag har verkligen börjat älska the clash.

/ ellinor


bio

Igår var jag på bio med min klass, eller ja de flesta. Vi såg Patrik 1,5 och den var oerhört spexig. Öhm, ja vi började ju då självklart med att åka in till stan och försöka hitta donken, gick det bra? Nej. Även fast alla säger sig vara sådana erfarna linköpingsbor så STÄMMER DET INTE. Men vi kom dit, fast det var nog en, eh, liten omväg. Så ja vi sätter oss och käkar och har det trevligt.

Sen får några mogna människor (dvs Carro, Louise, Sara och Stephanie) för sig att de ska ha MATKRIG, vilket resulterar i att jag sitter i mitten och får massa mat på mig och sedan så blir vi utslängda därifrån. Så vi går och fixar ut våra biljetter och drar vidare till espresso house, tror jag det var. Där blir det islatte och sugrör och filtar och ja en massa skratt. Vi inser sedan att det är en halvtimma kvar tills bion börjar och vi inte har köpt något godis, OMGOMGOMG!!!11 (Observera att jag inte köpte något since jag är nyttig och snäll mot min mage hehehe.)

Öhm, och så kommer något som är ja, rätt typiskt Carro och Stephanie. De köper en stor popcorn (poccorn hehe) och så går hela förpackningen sönder när vi kommit in så det är popcorn överallt och det var kaos och sånt där. Men de fick nya popcorn så det blev glada ändå.

Men innan popcornen gick sönder satte vi oss på en fin bänk och då fick jag någon random ångestattack vilket ledde till att jag satt och grät nästan hela filmen. Har funderat en del och jag förstår faktiskt ingenting, var hur sjutk glad som helst igår och det var absolut inga fel alls på mig eller mina vänner. Men ändå hände det och jag har ångest över det nu?!?!?!? Fattar inte grejen med det här.

Äh, jag lever i alla fall.


Behöver lite kärlek från fel sort och lite sympatier från fel håll


fan.
fanfanfan.
fanfanfanfanfanfanfanfanfan.

sup ner mig tills jag däckar och slår i huvudet i en stor fet sten.
nej vadå jag mår bra. jättebra.
hm.

Dreams aren't what they used to be

Underbar underbar fredag!
Håkan var bra men framförallt var människorna jag hängde ihop med bra. Superbra!
Jag säger bara stek + stockholmskt stek + sockervadd+ BEATABATA + galen frida + tilda från hova + andra bra människor + kollektiv + dockhuvuden + otrevliga tågresor + the clash +...and so on.
lördagen var helt ok,( hade utgångsförbud) men den piggades upp betydligt mycket mer av ett telefonsamtal av sally och inte mindre än lasse lindh...helt sjukt . sicksicksick.


Idag har jag givit mig själv sovmorgon......hm.
puss.


lasse lindh

f
y
f
a
n

orkar inte skriva nu.
men alltså<33<3<3<3<3<3

uhuuh

jag vill supa mig redlöst full och däcka i en buske.
(eller mitt förråd)

(eller bara försöka glömma och inte tänka klart)

göteborg

Igår var jag i en riktig storstad (jag som tycker Skövde är jättestort sen jag flyttade till Berg) det var lite smått läskigt. men åh så roligt. Började med att jag inte råkade gå på min skolkörning (dvs häst och vagn-lektion) och tog tåget till Göteborg där jag möttes upp av en hel folksamling. Denna bestod då självklart av Ellinor och så Beata, Karin, Frida och Annelie?!?! Amelie?!?!? eller något (jag och namn alltså :<) Sen mötte vi upp min pappa så jag kunde kamma hem lite pengar, för att sedan röra oss mot Liseberg!

Sen satt vi där på marken och åt pannkakor och hade det mysigt och pratade om livet (och Ellis och Frida köpte sockervadd och var coola och galna) (jag är duktig kvinna och respekterar min mage). Ja sedan började Håkan och det var väldigt trevligt, lite tråkig låtlista dock, men annars väldigt bra. Jag förstörde mina knän lite med hjälp av en kombination av dåliga knäskor och lite för mycket dans, men det var det värt!

Sedan så ja träffade vi Tilda där (fast det var iofs innan han började spela) och det slutade med att vi tre drog till Björn och var där i typ... en timma, sen var vi tvungna att gå för annars skulle vi ju missa vårat tåg hem, oerhört skojigt. Jag stod och spelade pingis ett bra tag (tog upp min gamla talang självklart, har inte spelat på flera år, men ÅH vad jag var bra ehhehe), sen blev det djupa samtal med Malin om bröd och även lite sång och sådant där fint som aldrig är helt fel.

Så ja vi gick till spårvagnen, åkte spårvagn, kom in till centralen, kom på ett tåg som var proppfullt och asjobbigt och ja halvsov hela vägen till Skövde. Läste även lite och pratade om bra musik och dålig musik och konserter vi skulle kunna gråta på. Och om hur man börjar Guns of Brixton live, och hur bra Clash är. (Eller ja det var väl mest jag som sa det)

Väl framme i Skövde följde vi Tilda typ ja en bit mot hennes syster (och aj aj aj aj mina knän), och då fortsatte våra fina samtal om ja, småstäder och allt sådant där roligt som normala människor pratar om. Och sedan vände jag och snor hem, och det slutade med att jag somnade vid ja 4 eller något liknande, inte sådär jätteok, men jag överlevde!

Helt klart värd dag, japp.

Du säger har du tändstickor? Ja tillräckligt om du vill bränna ner Stockholm




Denna dag tog hela min energi, historiaprovet närmare bestämt tog hela min energi.
Men jag hoppas att jag har lite energi kvar, eller jag måste ha energi kvar, för om ca två timmar sitter jag på ett tåg till Göteborg, och ska möta brabrabrabrabra människor. Jatack.
För då blir det håkan hellström. Jag är egentligen inget big fan, alls. Tidigare var jag hatisk mot mannen för jag förstog inte alls all hyper runtomkring honom. Men jag tror jag har börjat förstå tjusningen lite smått med killen...!
Ovanstående låt är ju underbarunderbarunderbar!

Comptine d'un autre ete

Min eftermiddag : sitta i yaps soffa med sally och läsa tidningar och lyssna igenom london calling-albumet.
Jag älskar yap lite smått, ska lätt söka jobb där när jag blir..18. fan, typ ett år kvar. åååå.

 igår var det sova på norma + sova i sallys hall + åka tåg med marie/pergunnel i tjugofem minuter + var i falköping i en och halv timme och träffa sallys stalker albin + åka hem, vara astrött slå upp historiaboken och somna
Kul dag. Ok lät ironiskt men det var faktiskt astrevligt. Jag var som vanligt helt fucked up i huvudet och typ var xjättecrazyx men vafan, gotta love it gotta love it!

Nu ska jag plugga. JAG. VILL.INTE.BLÄÄÄÄÄÄÄ.
åh jag är som ett litet barn. Jag är en jobbig lat ungjävel fångad i en 16-årings kropp.Thats the spirit!




vikt

Hej nu tänkte jag vara en såndär typisk bloggare (därför skall jag även skriva någorlunda korrekt) och prata om viktproblem. För att tillhöra den där kategorin måste jag även slänga upp några egopics på mig. Här kommer de:



Jag har efter en ganska lång tid insett att jag faktiskt inte har blivit speciellt mycket tjockare, trots att jag gått upp från 47 till 57 de senaste 2 åren. Men jag har känt mig fet, äcklig och ful, ganska mycket på grund av detta. Nu har jag även tänkt på hur mycket smalare jag var förra sommaren, när jag kollar på bilder därifrån, var jag verkligen det? Svar: nej. Kollar jag på mig själv nu så kan jag nästan tycka att jag är smalare nu än då.

Jag vet inte om detta ska föreställa någon slags mognadsprocess eller om jag bara håller på att få bättre självförtroende eller något liknande. Något är det i alla fall som händer och ja, det känns inte riktigt rätt. Sådant här brukar komma när jag mår bra, för då kan jag bara säga till mig själv att jag är älskad och att folk gillar mig som jag är. Men nu kan jag inte ens göra det, och då är det väl så att det bara finns jag kvar som gillar mig, och därför måste jag väl göra det.

Och trots detta självgillande fortsätter jag mitt hat och min kamp mot min såkallade "idealvikt", och satsar på att gå ner några kilon de kommande månaderna. Vet att ni älskar det!

Nu ska jag ner och äta, faktiskt. Tjingeling!



hästpojken

oj... vad gör jag hemma?
varför är jag inte i skolan?

jag lyssnar på hästpojken i alla fall, något vettigare än ja. ja... ingenting. ikväll är det berg igen, fast innan det ska jag köpa kläder och äta mat. och träffa ellinorponken.

igår träffade jag henne, det var väldigt intressant.
vi lyckades med:
- göra chokladpudding till oss och lina
- äta upp linas chokladpudding
- gå till norma
- somna en timma på norma
- träffa johanna typ 10 minuter
- gå hem till mig och lägga oss på hallgolvet respektive typ ett mellanrum mellan 2 garderober i min hall som är som en stor garderob utan dörr med massa jackor som hänger och äta äpplen och prata.
- få ett sms från marie där det står att hon har sitt sedvanliga byte i falköping
- åka till falköping (fast innan var det dock massor med krångel since ja vi är sämst <3)
- inse att vårt tåg hem inte går förrän typ 1 h och 40 min.
- träffa albin
- tvinga albin att umgås med oss och leda oss till statoil
- köpa godis på statoil (ellinor)
- sno godis av ellinor  (jag)
- hålla på att bli våldtagna (albin?!??! alla?! jag vet itne?!)
- gå till stationen
- åka hem
- sova

TJOHO

:(

jag hatar mitt liv.

just nu vill jag bara hoppa av gymnasiet och orka tänka på vad jag vill göra. vet inte vad eller var jag ska gå eller någonting vet inte ens om jag vill gå och åh allt är så sjukt jobbigt :((

tror inte det finns något som har gått rätt den senaste månaden, helvete.

Efter regn kommer solsken..eller ja. fan. något.



Tur att lenin johanna sally emelie och leone är bäst ingen protest!
Om en timme ska jag få se sally. Hur glad är jag? JO asglad1!!!!!!!111
Jag har snackat med pappa nu och han vill att jag ska hoppa av samhäll som vanligt och alltid innan har jag tänkt : jävla idiot. Men nu tänker jag mer : fan vad skönt. jag orkar ändå inte skolan.
Har nästan lust att snacka med maud ( min mentor) imorgon om det.Jag är halvt seriös. Jag vet. Jag är dum.
ok efter ett minisamtal med lenin och pontus så har vi kommit fram till att
 a) jag är dum i huvudet b) nej jag ska inte hoppa av

PUSS



hej!

tyckte linnea från gusumtrakterna som sitter här kunde få ett inlägg av mig, här får du fisken, tjoho!

på torsdag på engelskan har vi som läxa att översätta en låt från engelska till svenska och sjunga den inför klassen. jag ska sjunga i like you so much better when you're naked tror jag. HEHEHE

I hope you have the time of your life

Mest knarkade låtar denna vecka :

Time of your life - Green day
Som jag hade dig förut - Melissa horn & Lars winnerbäck
Du skär - Lasse lindh
Delivery - Babyshambles
Explode - uh huh her
Not a love song - uh huh her
Say so - uh huh her
Complete control -the clash
London calling - the clash
Stay free - the clash
Shoreline - broder daniel
There is a light that never goes out - the smiths
Ego - the sounds
This fire - franz ferdinand

Klart du ville veta det här. OF COURSE DARLING.

PUSSSSSSSS!


mmmmmmmmm shopping

idag förenade jag min feminina sida med min mamma = MASSOR MED KLÄDER UTAN ATT BETALA KNAPPT NÅGOT!

 
vinröda chinos, monki, 300 kr                                          blommiga tygskor, monki, 200 kr

 
mössa, monki, 100 kr (ja jag är glasögonorm igen hehe) OCH NORRKÖPING TJOHO

(och ja jag har någon onaturlig kärlek till mössor av just den modellen och i just den färgen mm)

Stay free

I fredags :
hardcore superstar på liseberg med lenin, pontus, hanna, angelica och tobias.
Sjukt sjukt sjukt nice, förutom att jag inte fick höra shame....och someone special ! Menmen!

Igår :
En äcklig klängig människa som var inte ok euweuweuw
emelie blir packad somfan som vanligt och jag får ta hand om henne och dra med henne hem i sällskap med inte så jävla roligt gäng euw euw
donken kl ett på natten, finns det något godare? NÄÄ

idag :
vaknar hos emelie vid halvtolv , vi käkar tacos och tittar på bring it on, mhmhmhm gotta love it
nu ska jag duscha och hitta min historiebok, sedan ska jag på mamma mia med putin PUSS

sammanfattning : överlag sjukt bra helg förutom ett par smärre idioter.

we´re burning it fucking doooooown


åhå

sitter här och lyssnar på lacrosse. är lite ledsen över att jag missade dem på emmaboda, minns faktiskt inte varför dock haha. vilket kanske är ett rätt dåligt, men klart, tecken på varför.....

skojade nu började jag lyssnade på hästpojken, som jag halvmissade på emmaboda. eller ja satt på marken, var död och såg på när erik blev våldtagen, det var ganska spännande. satt även bredvid ett spännande träd.

hahaha vadå nej min fantasi håller inte alls på att ta slut puss

Far jag kan inte få upp min metal_kokosnöt_90

shoreline säger:

jag såg hardcore superstaaaar

shoreline säger:

igår

David säger:

metal!

David säger:

jag ska se cult of luna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shoreline säger:

ok hur låter dom?

shoreline säger:

typ aj jag kan inte få upp min koksnöt bobidibooo

shoreline säger:

?

ibland är jag bara för tråkig, för kul.


Idioter



Nope, jag tröttnar aldrig.

idioter
tacktacktack


marie


Här kommer en snuttegullig text om Marie, eftersom att jag saknar henne så mycket.
Okej nu låter detta som en jättefin gullig kärleksförklaring eller något, men jag har, efter emmaboda, insett att jag trivs väldigt bra med Marie, och jag önskar faktiskt lite att jag bodde där ute där ja utanför Askersund så jag kunde klappa lite på Marie varje dag.

Vet inte riktigt hur man ska säga detta utan att det låter som man är töntigtjejsomintevetvemhonär94 men jag tror nästan Marie är min förebild eller något liknande. (Och nu känner jag mig exakt sådär töntig som jag var och är rädd för att vara.) Eller egentligen borde hon nog vara allas förebild, för tänk om alla vore sådär snälla och roliga och trevliga så att man såfort man är i sällskap med dem bara känner sig lycklig och vill springa och hoppa och skrika och sånt där.

Och egentligen hatar jag att vara såhär snuttegullig och bara åååååh gulligulli osvosv. Men just nu kände jag bara att någon gång tycker jag faktiskt att världen borde få veta vilken underbar människa Marie är. Första gången jag träffade Marie var jag lite, eller rätt jättemycket, rädd för henne. Hon bara satt där och skrattade och log och jag förstod inte hur en människa kunde vara så glad utan att vara egoistisk eller jobbig på något sätt.

Och sen har jag bara tyckt mer och mer om Marie för varje gång vi har träffats och det är ju aldrig fel att tillsammans skratta åt ellinor när hon spelar minigolf, eller bara mysa. Marie är liksom husdjuret jag aldrig riktigt fått. Och ja, jag vet inte hon känns så sommar och jag gillar sommaren och sånt där som alla andra också gör.

Och nu fick jag nyss reda på att Marie bor i skogen, och detta ledde till att jag kände att jag var tvungen att publicera inlägget som jag jobbat på i några veckor och inte riktigt vågat publicera haha :( Detta har också lett till att jag inte skulle banga att slå ihjäl Erik, bli lesbisk och ge Marie kärleksdryck.

Puss!

no elvis, beatles or rolling stones... but john lennon rules, ok?

åh min bok om joe strummer är så bra

100 - I thought you said summer is going to take the pain away

Okay hundrade inlägget.
Tänkte därför hylla mina fina sommar, som har varit fyllt med allt bra som kan tänkas.
             

Förstår inte riktigt varför allt bra måste ta slut, hade gärna levt kvar i euforin efter emmaboda och vara konstant lycklig och uppe, men nu har det gått ner och jag är nere på botten igen. Längtar redan till nästa sommar, och jag, tro det eller ej, brukar faktiskt tycka att det är skönt när sommaren är slut. Men tidigare har jag inte haft så mycket att göra, inte så många roliga människor att umgås med, och inte så underbart humör. Får verkligen försöka göra nästa sommar bättre, men känns ändå som att jag kommer att se tillbaka på denna sommaren i framtiden. Så mycket tid med Ellinor och ändå så mycket tid för mig själv (och ja haha, jag älskar att vara ensam). Det går knappt att toppa! Dessutom, knappt någon alkohol alls, vilket gör mig sjukt mycket lyckligare.

Men ok puss på allt ändå!

Ge mig en chans till jag kan

Okej tja jag är arg. Kunde inte vara i skolan idag det var inget kul alls mm.
Sen har jag bråkat med mor min det är inte heller roligt så ehehehehehe är asarg för tillfället.

Idag är jag ensam hemma i Norrköping hela dagen och natten som sagt, därför tänker jag göra... ingenting! HAH!
Funderar på att skriva ett argt inlägg om min mamma som uppför sig som 5 igen, men jag besparar er det.

puss :D

You look so tired un-happy


skev mobilkamerabild


sally : pick up pick up pick up the phone! need to talk you! NOW.

tills imorgon har vi naturkunskapsläxa på sidor i en bok jag inte sett till sen i våras. GREAT SUCCESS!

vi har också engelskaläxa. jag vet inte ens vad vi har på.GREAT SUCCESS x2 !
jag vill inte ens stiga upp imorgon. jag vill sova.igår tog jag blodprov, ska se om jag har någon mystisk hokus-pokus sjukdom som gör att jag somnar everywhere anywhere.

mhmhmhmhmhmhmhmhmhmhm låten
radiohead när de är som bäst, videon, texten, stämmningen, melodin, allt är bara så perfekt.






 


Du vet vi väntar på ingenting

du vet ingenting väntar på oss.

och nu är jag trött på allt igen, jävla liv.
men ja det är fortfarande kallt här ute på landet och jag fick allergichock idag, kul. orkar inte äta längre orkar inte göra någonting, knappt gå ner hit och sätta mig framför datorn (och då är det fucking illa). på fredag är jag ensam hemma i norrköping vilket leder till att jag ska sitta vid datorn hela natten för första gången på hur länge som helst, och det är fucking underbart, så håll er inne på msn och sånt då!

funderar på att ta mig upp till huset igen och spela guitar hero med noffe och frida, men det är långt och jag är knappt peppad på det. dessutom kom jag hit nyss, så det känns sjukt ovärt.

dock har jag en liter pucko i kylen, och igår påbörjade jag min puckosamling tjoho, ska försöka inse hur mycket pucko jag egentligen dricker, så ja. puss

stall

idag var jag i stallet och red det var fint.
hade lektion med båb innan mm det var också fint.

om några dagar kanske det händer något stort mm.

idag

var jag hemma från skolan.
jag har spelat guitar hero hela dagen medan hanna har pluggat.
duktig jag är vaaaaa.
missade även mitt matteprov mmm.
OCH EKOLOGIN OH NO.

hatar att vara sjuk

Jag är inte som du, jag dör om jag stannar




och du skär, skär som laser och jag har inget vettigt försvar
att ens försöka värja sig saknar mening
för du skär, skär som laser och jag förlorar hur jag än gör
för du är inte nån som man låser in och inte nån som man har



Jag vill ha sommar igen, jag vill inte gå omkring och vara helt borta i huvudet och inte riktigt hänga med någonstans , jag vill inte ha skola, varenda morgon är detsamma och jag hatar att stiga upp, jag vill inte ha höst, det är inte mysigt någonstans, det är bara kallt kallt kallt överallt och lite till.
Jag vill att sally ska vara i skövde 24/7.
Men mest av allt vill jag att de här fortsatta 2 åren ska gå fort.

Sen vill jag flytta. bortbortbortbort.


bilder

men här kommer lite bilder från igår ok.


cornelia, tobias, mac, tunnelbana


ja min fina text där beskriver det mesta. här är då när vi står i kön typ sista gången :@@@@@

helvete

1. jag är i skolan
2. jag har migrän
3. jag orkar inte med skolan
4. jag har läxförhör/prov på alla lektioner idag
5. snart ere time for sjukhuset och massa grejer roligt.

hora.
det är kallt också och jag fattar inte riktigt grejen med allting+!?!?
hora?!?!??!??!

Hela världen är så underbar, om man är korkad tom och glad



Igår var lite smått bäst, efter att vi ätit obeskrivligt god tacos och chillat i trädgården med filt,drinkar och vattenpipa så cyklade vi iväg och TOG ja TOG två vägskyltar. Herr gåman <3
Hahahahah fast bäst var när jag fastnade i cykeln och ramplade i trappan och dunsade ner i marken och satte mig på en mask.
" LINA. AHAHAH JAG HAR DÖDAT EN IKVÄLL. HÖR DU. DÖDAT! "
Sen somnade jag i soffan.
Då kom last out- killarna och väckte mig och jag bara : JAG SOVER. DRA.
Jag är så snäll när jag är trött mhmhmhmhm!
Nu ska jag plugga ( som om jag kommer göra det yeah right, ni hittar mig framför en film).
PUSS! / ellinormedingethår

Igårkväll, dansdansdansdans


igår

igår lyckades jag med:
- Fika med min syster
- Shoppa med min syster
- Hjälpa min syster att rensa hennes garderob
- Chilla i Kristineberg
- Chilla i Kristineberg med Tobias och Cornelia!
- Göra random saker
- Åka till fucking Uppsala och se Krunegård tjoho.

Och åh Uppsala var verkligen fucking Uppsala. Vi kommer dit och bara tja chillar lite, dricker lite vin (observera nu, Tobias och Cornelia + andra drack lite jag drack typ 2 klunkar). Sen går vi till Krunegård och de gör alkotest på alla, så vi står där i kön i typ 20 min, och jag kommer inte men inte Tobias och Cornelia så vi bara m ok. Så vi går till ett café och jag tar en islatte och så sitter vi där typ 40 min. Sen ställer vi oss i kön igen för att gå in. OCH DÅ GÅR HELVETET LÖST, Tobias och Cornelia kommer in MEN INTE JAG?!??!?!?!?! Var så jävla förbannad since jag kom in förut och inte hade druckit nåt.

Så vi satte oss på en bänk och var arga, och så ja ställde vi oss i kön igen, tredje gången gillt då. Och ja då kommer vi in, sen hinner vi se typ halva Krunegård, för vi var ju tvungna att gå till vårat tåg, men det var ok. Så kommer vi dit och då är tåget ersatt med buss till Knivsta, så vi tänkte m jaha ok vi lever.

Så vi går till den där knivstabussen då, och så får vi tydligen inte åka med den. Då är vi och random galen tjej asarga och går för att leta efter tågvärden, men det fanns ingen. Så vi försöker få tag på SJ, men går det? Nej. Men vi sitter där och väntar på information, sen går vi ut igen (som tur är) och då har de satt in en annan buss så vi får typ hoppa på den och åka till Knivsta, där vi får springa till vårat tåg. När vi väl var framme i Stockholm var klockan typ halv 2, och Cornelias buss går inte förrän om typ en timma, så vi sätter oss på Max (åh, ångest ångest) och käkar lite. Sen släpper vi av Cornelia och ja anländer till Kristineberg vid typ 3 eller nåt och ja då går vi fin rundvandring. Sen var vi tvungna att gå upp 7 imorses. SPÄNNANDE.

Och nu är jag så trött att jag inte orkar gå och lägga mig, jävla höst.
Dessutom är jag dödssjuk i olofaids, inte kul.

ojoj

har hjälpt min syster att städa hennes garderob, nu har jag 2 stora kassar fulla med snygga kläder.
puss

Heart and soul



Instincts that can still betray us,
A journey that leads to the sun,
Soulless and bent on destruction,
A struggle between right and wrong.
You take my place in the showdown,
I'll observe witha pitiful eye,
I'll humbly ask for forgiveness,
A request well beyond you and I.


Heart and soul, one will burn.
Heart and soul, one will burn.


An abyss that laughs at creation,
A circus complete with all fools,
Foundations that lasted the ages,
Then ripped apart at their roots.
Beyond all this good is the terror,
The grip of a mercenary hand,
When savagery turns all good reason,
There's no turning back, no last stand.


Heart and soul, one will burn.
Heart and soul, one will burn.


Existence well what does it matter?
I exist on the best terms I can.
The past is now part of my future,
The present is well out of hand.
The present is well out of hand.



En av de bästaste textförfattarna evah? Ian curtis, no doubt.
Tala om att vara bra på där med ord, det här är mina damer och herrar poesi!
Great fantastic depressed dark poetry!

Disorder



Igår ryckte jag upp mig och drog och fikade med lenin och pontus på först rådhuset och sen norma.Jag älskar rådhusets soltorkade tomatermackor. True beautiföööl fantastic love.

Idag ska jag se askungen ahahahahahaha men its free så vafan och dra sen på kvällen till johanna. Saker jag ISTÄLLET borde göra :
Plugga 25 sidor matte, gå ut och springa, städa och söka extrajobb.

FAN. Skulle behöva öva bas till den här också som vi ska spela upp på måndag.
Men har jag en bas? NEJ. Kan jag spela bas? NEJ

Still the best, 1:52 av pleasure

feeling good

puss

ni älskar det, jag&kajsa på skolavslutningen

sömn

nu ska jag gå och lägga mig, imorgon skall jag uträtta mycket:
- Köpa film till min kamera
- Fika med min syster
- Shoppa med min syster
- Hjälpa min syster att rensa hennes garderob (må låta trist... men ÅH tonvis med nya kläder<3)
- Chilla i Kristineberg
- Chilla i Kristineberg med Tobias och Cornelia!
- Bada!
- Göra random saker
- Åka till fucking Uppsala och se Krunegård tjoho.

därför behövs det sömn, kläder är jobbiga grejer.

puss

:(

livet är bättre, jag är i stockholm, jag har mat, jag har min pappa, jag har en mac, jag har ordentliga glasögon.
dock är jag döende och kommer troligen inte överleva helgen, eller något sånt.
puss

And walked upon the edge of no escape,and laughed i´ve lost conrol



Confusion in her eyes that says it all.
She's lost control

And she gave away the secrets of her past,
And said i've lost control again

And seized up on the floor, i thought she'd die.
She said i've lost control.

But she expressed herself in many different ways,
Until she lost control again.
And walked upon the edge of no escape,
And laughed i've lost control.

When the change is gone, when the urge is gone,
To lose control. when here we come



m

nu är allt åt helvete igen döda mig tack.
ska börja tröstäta eller nåt
hatar att vara fucking deppig puss

damn

hungeeeeeeer

So please please please let me let me let me let me get what i want this time




Den senaste veckan har långpromenader med leone i x antal timmar, gå-hem-efter-skolan-och-kräva-lina-på-mat-och-filmmaraton, vaniljtelatte på pims blivit standard i mitt liv. Niceprice cat!

Idag väntade jag in lina vid hennes port, gick hem till henne och i vanlig ordning så åt jag upp hennes familjs mat men men den lilla skillnaden att jag sedan somnade i nästan ca 2 timmar i hennes soffa.
Sedan efter den " powernapen" gick vi upp på commerce-taket och så plåtade hon mig i poser till något av hennes fotoprejekt ( hon går media). När jag satt på räcket där så upptäckte jag en tant i huset mitt emot som stod och "Men -GÅ-NER-från-rÄCKET-GALNA-UNGJÄVEL" vinkade åt mig. Hon trodde förmodligen att jag skulle begå självmord men så såg hon lina med hennes kamera och då gick hon iväg.
Sneaky-sneaky!

Denna är stor kärlek !

Och juste, jag kommer inte få träffa sally förrän i november. Kul.
Nu ska jag ringa hennes rektor och tvinga henne att låta sally få läsa 1000 poäng ellinor på distans.
Sådär, jag kan fixa allt!


kor..igen


äventyret fortsatte idag på temat, fast idag blev vi omringade och sedan jagade av en enorm tjur:((

aaaaHHHHHHHHHHHHH caligula väntar nog ändå

IBLAND SÅ KAN ALLT VERKA DÖTT
I ÖGONEN PÅ ALLA JAG MÖTT
OCH OM DU NÅNSIN HITTAR MIG
LYFT MIG FRÅN MITT DVALA ÄNDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ
DET FUNKAR NOG ÄNDÅ

CALIGULA VÄNTAR NOG ÄNDÅÅÅ
FÖR NÅNTING HAR STANNAT FÖR OSS TVÅ
JAG TRYCKER TILLBAKS SÅ GOTT JAG KAN
JAG HÅLLER MIG UPPRÄTT I DIN FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMN
AAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH AHHHHHHHH




puss


som sagt, ekologi _är_ ovärt.

ekologi

idag hade vi världens bästa ekologilektion vi blev avsläppta på random platser och fick göra vad vi ville. jag, sara och madsen lyssnade på spice girls och klappade kossor. livet är underbart.

För du var full på liseberg och du hade knarkat i flemingsberg

FÖR DU VAR FULL PÅ LISEBERG
OCH DU HADE KNARKAT I FLEMINGSBERG
JAG VET ATT DITT BEN INTE FUNKAR MER
MEN JAG TÄNKER PÅ DIG

SHANE MACGOWAAAAAAAAAAN
SHAAAANE MACGOOWAAAAAAAAN



åh

sitter och skriver här på min svenskauppsats, så fint.
håller även på att bearbeta det snuttigulligaste inlägget som någonsin kommer publiceras här som handlar om en av världshistoriens bästa kvinnor. puss

olle

vi har en kille på skolan som heter olle och går skog. det var väldigt roligt<3

/sally

Hej

Nu är jag hemma från kalmar och jag håller på att dö, kunde inte sova på tåget hem för jag drömde sjuka mardrömmar och ja nu är det tydligen mat och jag är så trött att jag inte orkar äta. Men jag har i alla fall fått lite bilder från popaganda av nakenanton, och det är ju aldrig fel!

 
Jag skrämmer folk som kommer ut från "toaletterna", Patrik knuffar mig, Jenny är Jenny.


Likgiltig popare, förolämpad sally och brödet är slut. (Och david i fönstret)


Jag hängde med kändisar på popaganda, den ni!


Åhåhåhå <3 (Ok jag stod inte här bak det är anton som tog bilden SÅ MESIG ÄR JAG INTE)

Insomnia...fast totalt helt omvänt

Denna dag
har jag inte åstadkommit
någonting.
Ingenting ingenting ingenting.
ELLER JO
jag har :
sovit
ätit cheezballs
tittat på halva closer
och eh..
åh herregud det är inte normalt att vara så här trött.
jag har verkligen motsatsen till insomnia. jag kan somna anywhere everywhere hela tiden.
måste fan kolla upp det. seriöst. ska det. innan jag typ somnar och slår i huvudet i betong och typ..dör.
Skulle hängt med till göteborg idag men ack, jag somnade bara av tanken att gå utanför dörren.

Fast idag hade jag ett ack så gulligt och nästan lite rörande samtal från sally, hon gör något sånt här stuff om sig själv och två och en halv sidor har hon tillägnat mig. Jag dör så fint. Hon läste lite och jag typ dog lite, så roligt skrivet.
Nu är hon i kalmar. alltså. OFTA KALMAR. Får ju aldrig träffa henne. Blir galeeeeeeeeeeeeeeeeeen.

Nu ändrade jag namn på bilddagboken igen. Jag tror jag genomgår en identitetskris or something.
gud vad jag snackar på. mhm gotta love it.
Åh herregud håller på och somna nu.
powernap here i come.










Oh with strangers to impress so near

Minus :  - iskallt väder och nära på förfrysning
               - så mycket plugg att jag ingen aning om vad ska pluggas längre
 
Plus :    + ikväll blir det spelning i lidköping med fina människor. Jatack.
              + imorgon kanske det blir göteborg:* och på söndag ska emelie firas!
             
/ ellinormedingaben


Oh with strangers to impress so near
Old friends don't realize I'm here
I wish two drinks were always in me
I'd pretend I had the perfect ear

For me tomorrow is my first day
So please don't tempt me in the wrong way

Change your mind tonight
You belong to the city now
and you're closer now, I know
'You belong on the radio'

I will not disturb you
I was just returning you a compliment


To be gone



håret är mörkare irl och inte fullt lika ljust!
Jag har nu bruntrött hår och jag är gladgladglad!
Jag har väldigt fina vänner, jag har köpt snyggaste tröjan idag och den 12 november kommer anna ternheims nya album ut! Hur kan man inte vara happy girl ?!
Och sen att det finns något som heter skolan och kassa betyg som måste höjas snarast, det är ju bara en liten detalj!
Lets get social and happyhappy och härda ut höst/vintern med livet i behåll med vaniljtelatte hos pims!


Pictures in your head at night
For tonight for all nights to come

Erased for good and always gone
Erased for good and always gone

datorkunskap

med BÅB som vanligt, åh båb min enda vän.
eftersom att vissa slynor har varit dryga och färgat håret så de blev jättesnygga så mm är jag arg.
stek OCH snygg hårfärg duh


ojoj

nu har jag snart engelska så fint.
jag har gått och lagt mig 10 två kvällar i rad, since datorsalen stänger då och jag har inget bättre för mig.
och fortfarande är jag helt utmattad, förstår inte

sluta va så jävla arg

vet inte vad jag ska skriva är astrött idag igen, fastän jag somnade vid 10 igår och gick upp 20 i 8 imorses, jävla sjukdom, jävla liv. idag hade vi i vårat hus tänkt att faktiskt laga mat och äta tillsammans omgomg. tror dock inte jonas och noffe (haha ja han kallas noffe) är speciellt sugna på det since de är jätteosociala och hatar oss :))))

hoppas verkligen att någon fin norrköpings/gusum/whatever-bo vill leka med mig snarast känner mig sjukt jävla äckligt ensam ibland. så puss.

/sally

uppdatering: livet på landet (SLUTA VA SÅ JÄVLA ARG)

idag och igår har jag mest gått runt och varit arg på allting, inte okej så att säga. detta har dock mattat ut mig väldigt mycket så jag stensomnade klockan 6 och vaknade vid sådär 10 över 8. damn borde egentligen gå tillbaka till huset och gå och lägga mig för att ja, jag kanske ska orka med imorgon också.

idag hade vi 2,5 h ekologi och sprang i skogen med boge, han sprang ifrån oss och gömde sig bakom ett träd, mogen lärare. sen kom vi tillbaka och hade prov på vad vi "lärt" oss ute i skogen ÅH VAD ROLIGT LIVET ÄR.

sen så har jag OK TRO DET ELLER EJ börjat vara aktiv på mattelektionerna, tillskillnad från vad jag var på vasa, så nu ska jag faktiskt plugga.

just när jag skrev detta insåg jag att jag har 2 uppsatser att skriva som jag egentligen borde skriva nu... men orkar jag? nej. eller ok nu ska jag faktiskt öppna den ena och börja skriva om något så intressant som LÖVSKOG och BARRSKOG.

tjingeling?!?!

/tzali

:(

funkar inte ens att lyssna på musik på datorn med lurar. jävla liv.

/:@

"SLUTA VA SÅ JÄVLA ARG"

It 's were my reason stops and something else cames in

Tråkigare dag än denna dag finns inte.
Har vart på dåligt humör och helt borta i huvudet hela tiden, någon skulle kunna komma och kasta in mig i en vägg och banka på mig med en typ en träklubba och jag skulle förmodligen inte märka ett skit.
På mattelektionen räknade jag inte något. Inget tal. Nada njet nein.
Sov och lyssnade på musik gjorde jag istället. Mer behagligt och så mycket trevligare.

Huvudvärk får en verkligen att whina. Inte helt okej, inte alls!
Lets get extremely happy even if a double-decker bus crashes into us!
Fast något positivt har jag att göra nu, och det inkluderar inte mattetal och snack med människor jag inte alls vill snacka med  men måste för att annars är man bitchig och det är ju inte bra.
Nu : Lina och Johanna som är typ de bästa vänner man kan ha und fika! PUSS !
/ ellinor

Calleth you cometh I - The ark
( verkligen en jävligt bra låt, har mina små perioder då jag knarkar den här, som nu)

ok

nu är det så att vi har en ny tjej i klassen, och hon är ännu mer lik mig än ellinor är. det är helt galen, hon var varit vegetarian lika länge som jag, hon älskar clash osvosv. det är så galet vill bara klappa på henne. nu vet ni det.

ikväll ska vi grilla med klassen det ska bli oerhört spännande i någon trädgård inne i linköping ojojoj. jag orkar egentligen inte men nu blir det väl så ändå mhm. sen ska en tjej från motala sova hos mig hehe FÅR SE UPP.

mh skola

Sitter här bredvid madsen och bara tja har haft matte i en timma.
Nu har jag svenska, känns faktiskt lite tomt utan hamstermaria :((

Jobbigt läge ehhehe.

/sally

RSS 2.0