Jag älskar mig själv

För någon timma sen kom jag på världshistoriens bästa 9 epsilon-klassfeststema. Tyvärr är temat hemligt, men ni 9 epsilonare kommer inom några dagar få en inbjudan hem på posten som på den gamla goda tiden

TJOHO JAG ÄR SÅ BÄST

Nähä

Nej men oj sitter jag på ett tåg och skriver igen? Oj, haha men okej. Igår var jag i göteborg och sen på kvällen åkte tilda och jag hem till ellis och åt chips och dipp. Sen skulle vi sova, men då fick vi jättekonstiga samtal från albin och martin som skrek och var arga för att vi kallade dem kentare eller något. Förstod inte mycket mer än att någon som jag misstänker var martin hade spillt på sina byxor. Jasåjaså.

Sen såg ellis och såg ut som fester, tilda försökte sova, jag och ellis drog dåliga skämt osvosv, som det ska vara. Eftersom att vi sov 3 pers i en liten enkelsäng så blev det trångt, så ellinor den mogna jäveln gned sina bröst mot tildas fot, så roligt liv.

Idag har jag, ellis, tilda och albin fikat på norma. Söndagsfikat har nu hållt i sig i typ ett år, känns som en jättefin tradition. Eller okej anton den jäveln är aldrig med och fikar längre, hatar honom lite för det. Men ja, cheesecake... pucko... osvosv. Fast innan det vaknade jag upp hos ellinor och då hade hennes hund rymt, så jag fick fånga den för jag är hundfångarN

OKEJ

Idag ska jag söka till idol. Jag vill inte söka till idol. Emelie Karlén skall dö :D

hej då nu ska jag till tåget.. snart.

Åh

Sitter på tåget tillbaka till Berg nu, och det är vårigt och soligt ute och solen lyser in genom fönstret så att jag knappt ser vad som står på skärmen. Hade blivit asarg om det var vinter, men nu är det vår! (Vilket jag iofs har sagt att det är sen oktober)

Idag har jag nog världshistoriens mest spännande lektioner, engelska, hästkunskapsredovisning, kretslopp och idrott. TJOHO. Eller okej jag har kommit på att jag inte har några tråkiga lektioner, eller ja arbetsmiljö och säkerhet är väl inte jätterolig, men annars så ska jag faktiskt inte klaga, alls. (Och sluta använda kommatecken, jag virrar bara bort folk med dem)

Känns som att jag börjar komma ikapp i skolan känns jättejättejättebra :D:D:D:D

tjoho


Livet leker!!!!

:D

Igår tänkte jag att ja vad roligt, jag är ledig imorgon så jag åker till Stockholm. Sen fick jag sån hemlängtan, så jag bestämde mig för att åka hem istället. Så nu sitter jag på ett tåg mellan Linköping och Nässjö för att sedan byta vidare lite, det är rätt nice. Och så blir det bara att gå upp klockan halv 6 imorgon och ta 06:22-tåget, UNDERBART, VERKLIGEN.

För övrigt så vill jag att mitt hår ska växa lite till, eller ah rätt mycket till faktiskt för det är så tråkigt nu och jag har tappat bort min bra plattång och vill allmänt skjuta mig och färga håret. Samtidigt!11

Igår var jag i kyrkan och åt spagetti och qournfärssås och KETCHUP! Helt otroligt galet. Sedan var det någon random tipspromenad då man skulle skapa facit själva typ vem kramas bäst? och så skulle man krama sönder en ballong. Jag gissade på mig själv på den frågan, jag kramade sönder min ballong först. TJOHO. På grund av denna oerhörda bedrift VANN JAG FAKTISKT hela tipspromenaden, och får ett pris nästa vecka. Det är säkert en biff.

Och om typ 2 timmar är jag framme i Skövde och får träffa världens bästa kvinna!

okej

   

????????????????????????????????????????????????????

but everything looks perfect from far away

Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde.

NÄR ALLA LÖFTEN KLINGAR FALSKT.

hej katter.


Let the weirdness in.

.


Okej :D

Idag var det dags för årets första picknick. Jag, Sara, Mich, Hanna och Traktoremma packade ihop ett täcke, en filt, en handduk, 2 kladdkakor, mat och andra nödvändiga saker och satte oss en bit utanför huset. Vi lyssnade (och skrek med till) kung av sand, kalla mig och lite billie the vision-låtar. Det var fett nice.

okej

Vill hem
hem
hem
hem
hem
hem
hem

Vaknade imorses och mådde sämst och ville inte gå upp och SNOOZADE observera snoozade (jag snoozar ALDRIG) (det beror dock inte på att jag inte kan säga snooza utan för att jag är awesome och tar mig upp ur sängen). Gick till skolan, hade matte och mina böcker är borta. Och nu har jag engelska och MÅSTE BLI KLAR. hatar livet

Okej :D

Tycker jag är jätteduktig nu som faktiskt har satt mig här och pluggat och skrivit klart hela 3, observera _TRE_ inlämningsuppgifter idag, eller okej en är nästan klar men det räknas!

Om 2 timmar ska jag till kyrkan (dock inte jesper) och äta pannkakor. Nu ska jag ringa kommunistprästen Jens och säga åt honom att köpa sprutgrädde.

Hej då

And we are fated to pretend.

Hej jag fryssssssssssssssssssssser.
KALLT.
Helvete vad kallt.
Fan skola imorgon, hatar skolan, så jävla skoltrött.
ÅH LIV DÖ.
haha nej men seriöst.
v

Okej :(


Okej

Hittade för några dagar sen min favoritbild någonsin. Den innehåller:
- Mig (såklart)
- 1984
- En gitarr (närmare bestämt, min gitarr den oslagbara självklart självklart)
- En av mina (under denna tiden) närmaste vänner (fijsken)
- Min värsta fiende (oscar)
- Det var sommar och klassresa

Det blir inte bättre.
(Och okej jag har inte bilden på den här datorn, men den kommer snarast)

Okej

Nu är jag tillbaka från Åre och har under denna helgen haft mitt livs bästa skidåkning någonsin. Jag har dessutom beslutat mig för att sluta åka skidor ett tag.
Varför? Alternativ:
1. Min kropp är för trasig för att åka
2. Man ska sluta när det går som bäst
3. Jag orkar inte slösa mer tid på att befinna mig i snön
4. Det är som att tycka jättesynd om djuren, men äta dem ändå, dubbelmoral helt enkelt. Jag hatar vintern, men stödjer den genom att åka skidor.
5. Min höjdrädsla har spårat så vågar knappt vara på höga höjder/åka sittliftar längre

Det är bara att välja och vraka, har inte bestämt mig själv för vilket som faktiskt stämmer, tror nog att det är någon vacker liten blandning av alla. Fast höjdrädslan är nog värst, och vinterhatet.

 
Bild 1: Befinner mig i romme. Är på väg att sätta mig ner
Bild 2: Jag och Frida på väg hem från säfsen 08 <3<3<3 Åh 9 Epsilon

åh trött och konstig okej?

Jag är lite såhär eh eh eh ehe nej lalallalal bla nej så eh?
typ ångest typ nej typ vet inte ?
åh.





Okej på riktigt

Igår var jag på bondefest och det var okej. När jag kom hem till Andrea och skulle sova sen gick INGET som jag tänkt mig. Först så hade hon bara ett champagneglas när jag ville ha en redig jävla mugg (och göra en ellinor) och dricka massa vatten ur så jaha fick väl dricka mig otörstig ändå. Anledningen till vattenbehovet var att jag kände mig full?! Efter att inte ha druckit något? However, vi såg på MacGyver och Förhäxad fram till halv 3, då andrea skulle läsa. Men jag somnade så sött. Tror dock att jag var lite väl blåögd, för hon måste ha stoppat i mig något så konstiga drömmar som jag drömde inatt. Exempel:

1. Jag vaknar och är fullständigt övertygad om att en kille på min skola ligger ovanpå Andrea. (Som förövrigt är VÄLDIGT lik David Wiberg haha, FÖRSTÅR NI DET HEMSKA?!?!.....) Måste sitta ett bra tag, ingen riktig tidsuppfattning runt 3-4 men kanske 10 minuter innan jag faktiskt kan bestämma mig för att Andrea ligger ensam och att Ledström inte ligger ovanpå henne.
2. Jag vaknar ytterligare en gång är denna gången övertygad om att utomjordingar har kidnappat Andrea.

OKEJ BERÄTTAR MER OM MINA DRÖMMER SEN JAG HAR JIMMY BÖLJA PÅ MSN

Ett två tre and bla bla bla bla

Varför tror ni jag höjer volymen?

Okej

Nu är det såhär att jag sitter i skolan och har engelska. Går det bra? Nej! Fattar inte grejen med att jag inte kan skriva klart mina uppsatser. Skulle ta mig max 30 minuter om jag faktiskt ansträngde mig. Gör jag det? Nej!

Blir så arg på mig själv för att jag var _sämst i världen_ på mitt matteprov nyss. Kunde inte tänka ordentligt och ja, klarade inte ens g-uppgifterna. Jävla mattefittahelvete. Dessutom var det ekvationer, det som är min favoritdel inom matten. Kanske ska hoppa va natur och läsa ren häst och bli hästskötare!!!!!!!!!11111111 Eller inte.

Nä nu ska sanna och jag gå till Ica och handla godis, och så ska jag placera mig i kassan, där jag hör hemma.

Brunt?


 
Funderar på att bli brunhårig igen. Ja/nej?
(Okej vet att det ser rött ut på de nedersta bilderna men det är ljuset :@)

:(

skogsmo förfan. säger:

tänk om du liksom kunde BO i skövde på HELTID?!?!?!?!

tagit löngt ta en cigg i vårsolen, chillbill

Hatar att tilda gör mig så sugen på att bo i skövde, VARFÖR BOR JAG INTE I SKÖVDE? Hatar också att jag trivs för bra här för att flytta härifrån och det går bra i skolan och allt möjligt så ja. Tilda: dö. Skövde: dö. Berg: dö.

Idag har jag varit och storhandlat, köpte en nagelfil och en glass. Sen har jag halvfärgat micchs hår, blev så trött på trasslet så frida fick ta över, busigt av mig! Dessutom ska jag skriva ett reportage i skolan som ska hela "Resa med Vretagymnasiet" eller något liknande. Vad finns det att skriva? Ta med öronproppar och en klädnypa att ha på näsan?


:@

Alltså tror inte det finns något jag har stört mig mer på än Östgötatrafiken de senaste månaderna.
1. Bussarna till resecentrum är _alltid_ försenade. Har missat mina tåg 5-6 gånger, JÄTTEJOBBIGT
2. De anpassar inte Ljungsbrobussarna med tågen ÖVERHUVUDTAGET, man måste alltid vänta en halvtimma eller springa allt man har?!
3. Bussarna går så random tider, som idag. Först går det en buss kvart i 4, sen går nästa klockan halv 6, så jag kan inte komma hem till Andrea någon vettig tid alls.

HATAR ÖSTGÖTATRAFIKEN HOPPAS NI DÖR EN PLÅGSAM DÖD.

tylvin

"det bar av till göteborg för mig och den sköna bruden tilda. där var det mycket trevligt, och vi träffade nya människor (åtminstone nya för mig). de lovade att de skulle lysa upp vårt deprimerade vintermörker."
- ylva, oktober 08



tack så mycket tilda, ylva och elin. det är ni som har lyst upp vårat deprimerande vintermörker. för nu är det snart vår.
(om ni undrar vad jag gör på näst sista bilden så vågar jag vara backstage)

mjau


När jag var 12-13-14 hade jag en katt. Hon var grå och fin och kunde låsa upp dörrar och öppna dem också. Hon brukade bita mig i tårna och slicka på min näsa för att hon ville att jag skulle vakna på morgonen, runt 5 sådär. Hon var liten och smal och väldigt orädd, och relativt okattig. Katten ifråga trodde nämligen att hon var en hund, efter att ha växt upp med en massa hundar. Men en dag, sommaren 2006 var hon borta och kom aldrig tillbaka. Typiskt.

Men snart skaffar jag ny katt, vet att ni längtar.

Abstinens

Vill ha sommar.
Vill ha sally här 24/7. Och många mer här 24/7.
Vill ha clash och franz ferdinand och pucko maraton.
Vill ha hultsfred och The Killers.
Vill ha någonstans var som helst överallt men inte här.


mjau

Okej är det bara jag som ser likheten mellan våra favoritmänniskor.... Jimmy Bölja och Niotillfem?!?!


JÄTTELIKT!!!!!!!!

mähähähä


Okej jag såg Black sheep i torsdags i skolan, måste vara den bästa filmen jag sett i hela mitt liv! Dock tycker jag lite synd om djurarna som var med och såg den, som skulle till fåren dagen efter! Åh tror jag ska se den igen nu, hej då.

mjau

Måste sluta drömma konstiga saker på nätterna. Inatt drömde jag först att Ellinor och jag var vid plattan och skulle mörda duvor.  Sen började hon tjata om chokladpudding på burk med vispgrädde som vispade sig själv osv. Sen åt vi och Ellinor VILLE INTE HA! Förstår ni nu var det sjuka i drömmen kommer in?

mjau

Åh nu är jag i Norrköping för första gången på ca 2000 år, vet inte riktigt exakt, men ungefär. Försöker nu skriva klart min 1984-bokredovisning och det går självklart jättebra. Någon frivillig?

Nä okej ska stänga ner firefox nu, hej då!

I hope you, remember me.

Ni som lider av höra LIDANDE, läs inte:

Tio-minuters paus från mitt vidriga engelskapluggandet.
Kommer ingen vart. Är seriöst handikappad när det gäller grammatik.
Denna veckan har varit så jävla pissdålig.
och nästa kommer också vara så jävla skitdålig för matteprov på 5 kapitel på måndag och jag är efterbliven när det gäller andragradsekvationer och expontitalngntingskitshjsjsj.
så denna helg är så </3
förutom imorgon! då kommer tajanadarling hit och vi ska äta våfflor. och plugga. snyft.



mat

Okej tog med mig mat och äter den i datorsalen, jag är fucking tragisk. Men det är gott. Pasta + keso + qournbitar <3

NU ERE FILM

mjau

ihihihih gjorde om blogg designen va tycks??? :P:P


Bästa livet

Idag ska jag sitta i datorsalen, från och med nu, fram tills klockan 19:00, för att sedan ta mig till kyrkan och äta. (Och jag håller redan på att svälta ihjäl, men äh självdisciplinen får tränas upp!) För er som inte vet det, och självklart är oerhört intresserade så har jag hittat MÖSSAN, min enda vän. Blev så överlycklig när jag skulle leta efter ett par ridbyxor hemma, öppnar mitt stallskåp och DÄR LIGGER DEN. Tror inte ni förstår hur enormt detta är.

Tack mössan

därdärdärdärdär ÄR DEN
Och herregud vad jag vill ha sommarlov, emmaboda, Ellinor, Beata, Helsingborg, siesta och ett roligt liv.

!111

En minken-är-ute-och-spatserar-modebloggare sitter i vår datorsal. Några frågor:
1. Var kommer hon ifrån?
2. Varför har jag aldrig sett henne förut?
3. VAD FAN TÄNKER HON MED NÄR HON GÅR RUNT MED EN PÄLSJACKA PÅ ETT DJURGYMNASIUM?

skor

jaha igår hittade jag de finaste skorna jag sett i mitt liv. de fanns på zara och kostade runt 600 kronor. och nu skulle jag kunna lägga ut en jättefin bild på dem så ni får se mitt livs kärlek men TYVÄRR ÄR ZARAS HEMSIDA HELT VÄRDELÖS.

hihih

jag har varit på kryssning till tallinn i helgen. det var spännande.

RSS 2.0